Junior Masculí Preferent: UESC Sant Cugat 80 Platges de Mataró 85

Ahir, diumenge, vam jugar amb el júnior a la complicada pista del Sant Cugat, equip cuer de la lliga, però a conseqüència de jugar els seus tres primers partits fora de casa. Penso que ha estat una victòria molt important perquè aquest equip es farà fort a casa i té potencial per tirar endavant. A més, la seva motivació era molt elevada per aconseguir la primera victòria i nosaltres arribavem amb 3 baixes que va ocasionar una poca rotació de banqueta. Per aquest motiu la victòria va ser doblement important.

El partit va començar igualat, amb algun petit avantatge favorable durant els primers compasos del primer quart, però mica en mica es va anar equilibrant el partit, arribant al final del primer quart amb empat en el marcador.

El segon quart va començar més entonat l’equip local i nosaltres vam anar a remolc en el marcador, va baixar el nostre encert i ens vam fer mal en el rebot ofensiu. Cal tenir en compte que el Sant Cugat és un dels equips més alts de la lliga. A mitja part vam arribar 4 punts per sota.

L’inici el tercer quart va ser determinant en el devenir del partit. Ens vam col.locar ràpidament per davant en el marcador i vam saber mantenir un avantatge de 2-8 fins el final del partit.

Al final del partit els jugadors ho van celebrar sabedors de la important i treballada victòria que ens situa en la segona posició empatats amb el Lleida, equip que visitem aquest divendres a 12:30 buscant aquesta segona posició en solitari. Animar a l’equip a seguir lluitant amb les mateixes ganes cada partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe