El Preinfantil Masculí guanya el seu primer partit

Després d’una primera jornada accidentada i en que no van poder jugar tots els nostres jugadors per problemas tècnics en la nova aplicació de la Federació Catalana de Bàsquetbol, tocava jugar a casa davant l’AE Minguella. Una setmana abans l’equip havia reaccionat tard en la seva visita a la pista del Pineda i aquest cap de setmana rebia a la Gàbia l’AE Minguella de Badalona. Un equip molt concentrat d’inici va marcar diferències en un molt bon primer període, demostrant així que volien rectificar el que es va veure una setmana abans.

Tot i mantenir sempre l’avantatge en el marcador, a la segona part van tornar els nervis i això va portar el partit a un ritme frenètic en que era difícil poder veure una jugada de més de dos passes seguits. Això ens va portar, en molts moments, a fer un joc descontrolat i amb molta pressa. Al final el resultat va ser de UEM 55 – AE Minguella 39.

Tenim clar que hem de continuar treballant cada dia per poder competir durant tot el partit i ser més constants a l’hora de jugar cada període. Aquest grup està treballant de valent i segur que en poques setmanes veurem un equip molt més tranquil i amb més paciència a la pista.

Dissabte rebem el Joventut de Badalona a les 12:00 h al Palau Josep Mora, equip que està amb un balanç de 1-1 igual que nosaltres. Esperem fer un bon partit.

Som grocs!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe