El Platges es retroba a Figueres.

Ahir el Platges masculí va a tornar a ser aquell equip competitiu de la temporada passada i va lluitar fins els darrers instants del partit per endur-se’n una victòria que son més que dos punts, doncs amb el partit d’ahir es va confirmant, mica en mica la millora que setmana rere setmana l’equip experimenta i el més important es que el col·lectiu honora la paraula “equip” en la seva més amplia expressió, on tots els seus efectius son importants i treballen per un mateix objectiu.

El partit va començar amb domini local, amb un 4 a 0 parcial, que ràpidament va ser contrarestat amb 3 triples consecutius del Platges i a partir d’aquí va quedar clar que no seria gens fàcil imposar-se en la pista gironina, doncs el Figueres, malgrat la seva actual classificació, estar convidat a ocupar la part mitja alta de la classificació.

El parcial del primer quart era favorable al locals per 22 a 17, però el segon parcial es tombaren les dinàmiques i aprofitant que el Figueres donava uns minuts de descans al seu millor home, Jordi Vallmajo, capgiràvem el marcador per acabar la primera part amb un esperançador 37 a 39 i tot per decidir.

A la represa semblava que el Platges hages decidit acabar amb les aspiracions del locals, doncs amb tres triples consecutius se’n anava en el marcador per 11 punts, però la pèrdua d’una pilota més l’encert reiterat del nombrat Jordi Vallmajo, tornava a posar al Figueres dins el partit, arribant-se a la fi del tercer quart amb una petita renda de 53 a 56.

El darrer període va resultar del més emocionant amb constants alternances en el marcador i a falta de 37 segons, el Platges dominava el partit per dos punts, que després d’un temps mort, el Figueres, havent cremat només 6 segons aconseguia un triple que l’avançava en el lluminós per 1 punt. Nou temps mort demanat per Quique Spà, que va donar els seus fruits amb una falta personal sobre Paco Hernández, que amb tota la sang freda, anotava els dos tirs lliures i ens posicionava per davant de marcador. El Figueres disposava de 13 segons per invertir el resultat, però els seus intents, amb un tir exterior més el rebot posterior no van aconseguir anotar, concloent l’encontra amb una victòria merescuda i treballada pel Platges per una ajustat 73 a 74.

Veure estadística del partit.

VEURE FOTOS DEL PARTIT


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe