El Mini A femení de la UEM subcampió del 8è Torneig Nacional Mini.

El cap de setmana del 23 i 24 de setembre es va celebrar a Mataró el 8è Torneig Nacional Mini. El quadre femení comptava amb la presència d’equips de primer nivell en aquesta categoria. El Mini A va quedar enquadrat al grup amb el GEiEG, el CB Cornellà i el CN Sabadell, mentre que el Mini B es veuria les cares amb el Basket Almeda, el Sant Gervasi i l’Escola Joviat.

Les jugadores del Mini A entrenades per la Teresa Gómez i en Conrad Varela van començar la jornada matinal de dissabte jugant contra el GEiEG i el CN Sabadell. En tots dos partits van aconseguir la victòria, 68 a 19 contra les gironines i 76 a 28 contra les sabadellenques. A la tarda s’enfrontaven al rival més fort del grup, el CB Cornellà, un vell conegut per les jugadores del Mini A. Aquestes van demostrar des del primer minut, aconseguint un parcial de 21 a 2, que volien guanyar el partit. El resultat final va ser de 61 a 24 a favor de les nostres jugadores. La clau del partit va ser la intensitat en la defensa i el gran encert en el tir exterior. D’aquesta manera, el Mini A accedia a les semifinals del torneig comptant els seus partits per victòries.

Menys sort va tenir el Mini B amb els seus partits. Les jugadores entrenades per en David Luna no van poder aconseguir cap victòria en els seus tres enfrontaments i van acabar lluitant per la 7a i 8a posició.

Diumenge es van disputar els partits per decidir la posició final de cada equip, les semifinals i la final. El Mini B va acabar en 8a posició després de perdre contra el CN Sabadell. El Basket Almeda va acabar en 5a posició en derrotar el GEiEG.
La primera semifinal va enfrontar el Sant Gervasi, que havia guanyat tots els partits del seu grup, amb el CB Cornellà. Les de Mollet es van imposar a les de Cornellà per un ajustat 48 a 41, aconseguint així el primer bitllet per la final. La segona semifinal la van disputar el Mini A contra l’Escola Joviat. El primer quart va acabar amb empat a 8 al marcador, la qual cosa feia preveure un partit disputat. Però al segon quart les unionistes van posar una marxa més i van agafar deu punts d’avantatge. La diferència aniria augmentant fins arribar al resultat final de 50 a 26. Amb aquesta treballada victòria el Mini A accedia a la final del torneig. En la lluita pel tercer i quart lloc, l’Escola Joviat es va imposar al CB Cornellà.
La final entre el Mini A i el Sant Gervasi es va disputar en un Pavelló Euskadi ple de gom a gom. El partit va començar molt bé per les nostres jugadores, que van aconseguir un parcial de 13 a 2. Però el Sant Gervasi va reaccionar a temps i va arribar a la mitja part guanyant per sis punts de diferència. La segona part va ser un intercanvi de cistelles entre els dos equips, però ni el Sant Gervasi aconseguia ampliar la diferència de punts, ni el Mini A aconseguia retallar distàncies. Fins a l’últim minut de partit. El Mini A es va posar a només tres punts i a falta de 5 segons per acabar va tenir un triple que hauria significat l’empat. La pilota no va entrar i el Sant Gervasi, anotant un tir lliure amb el temps ja exhaurit, es va proclamar campió del torneig per un ajustat 53 a 49.

A banda dels resultats aconseguits, destacar el bon ambient que es va viure entre jugadores, entrenadors, pares i aficionats, i que ens va fer gaudir d’un cap de setmana de bon bàsquet. Això no hauria estat possible sense tota la gent que va col•laborar en el torneig. Esperem que l’any que ve en puguem gaudir un altre cop.

Som grocs!!!

Fotos: Verónica Garcia


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe