El Mini “A” Masculí CAMPIÓ en el 8è Torneig Nacional Mini de Mataró

Aquest passat cap de setmana, Dissabte 22 i Diumenge 23 de Setembre, es jugava a Mataró el 8è Torneig Nacional Mini. Torneig que es caracteritza pel nivell “A” dels equips participants (JAC Sants, C.B. Cornellà, C.B. Prat, C.B. Granollers, UBSA…) i en el qual hi estava inscrit el nostre Mini “A” masculí. Un equip amb moltes cares noves i amb força canvis que porta treballant des de mitjans-finals d’Agost.

L’equip es disposava a iniciar el torneig Dissabte al matí al Palau d’esports Josep Mora havent disputat un partit amistós contra U.E. Montgat (partit que va acabar en victòria i que va deixar bones sensacions) i amb dos components de l’equip lesionats. El primer partit contra el C.B. Prat va ser força travat i imprecís i tot i anar dominant còmodament durant tot el partit, el Mataró es va deixar remuntar un avantatge de 10 punts que situava l’empat en el marcador a falta de 3 minuts. La part positiva, és que després del temps mort l’equip va saber jugar amb la pressió i va aconseguir guanyar el partit 32 – 26.

Un cop ens vam treure el pes del primer partit de sobre, va tocar esperar tots junts a la grada del Palau que arribés el nostre pròxim enfrontament, el JAC Sants, equip campió del torneig l’any anterior i amb possibilitats de repetir l’èxit aquest any. Va ser un partit molt vistós, intens i sobretot igualat, tot i que el Mataró gairebé sempre anava dominant en el marcador per 2 o 4 punts i amb un arbitratge gens permissiu que no ens deixava jugar amb l’agressivitat que ens ha de caracteritzar. Al final, la victòria va ser pel Mataró 46 – 42 tot i acabar jugant amb 4 jugadors.

En acabar el matí, ens vam veure a semifinals i com a primers de grup, el C.B. Granollers ens esperava. Abans, però, tocava anar a dinar i fer pinya com a equip. Un cop dinats vam fer unes activitats totalment improvitzades que van servir per desconectar una mica del torneig i per que els jugadors s’ho passessin d’allò més bé!

Un cop es va acabar el temps d’esbarjo, l’equip es va dirigir a la pista de la Gàbia, pista on haviem de disputar les semifinals, i va tocar esperar pacientment el nostre torn veient els partits de la resta de participants del torneig.

Les 18:00 van arribar i la primera semifinal es va posar en joc amb una Gàbia plena que feia goig i un ambient de bàsquet 100%, el Mataró va dominar de principi a final tot el partit, fent un dels millors partits com a conjunt des de que aquests 10 jugadors formen part del mateix colectiu. La victòria va ser nostre per 58 – 47 i ens situavem a la final amb la sensació de que cada cop anavam a més. D’altra banda, l’altre semifinal se la va emportar el JAC Sants per 47 – 60 davant del C.B. Cornellà.  La primera jornada va finalitzar i tocava descansar bé i recuperar amb gel els jugadors lesionats.

Cares serioses, cap conversa fluida, nervis a l’estómac i una tensió que es notava d’una hora lluny. Érem Diumenge pel matí, al pavelló d’Euzkadi just abans de la final i aquesta era la situació que em vaig trobar al entrar al vestidor, i que per tant, em va fer canviar el discurs que havia seguit fins aleshores. Després d’encoratjar als jugadores i fer pinya una vegada més, va començar la final contra el JAC Sants, un molt bon equip contra el qual ja hi vam jugar. El partit va ser força fluid i donava la sensació de seguir amb la tònica creixent de l’equip durant tot el torneig. Tot i perdre el primer quart per 7 – 10, la sensació en quant a joc era que dominavem i després d’un segon quart espectacular i amb les grades del pavelló d’Euzkadi plenes, vam deixar la final gairebé sentenciada arribant a una màxima diferència en el marcador de 18 punts. L’equip no es va posar nerviós amb la pressió rival i vam acabar proclamant-nos campions del 8è Torneig Nacional Mini amb el resultat de 48 – 36.

Només em queda felicitar a tot l’equip per aquest èxit aconseguit i felicitar-los també pel seu comportament. Ara toca treballar encara més dur, per que això no ha fet més que començar!! Moltes gràcies també als organitzadors dels torneig i fer menció especial a Joan Pi, Dani Vico,  Jesús Murat  i a la doctora del club Silvia Treviño.

SOM GROCS!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe