El proper cap de setmana els equips Cadet A Masculí i Júnior A Masculí faran Fases per assolir la Categoria Preferent.

L’equip Cadet Platges de Mataró dirigit per Pere Chico (Pepo) s’enfrontarà aquest cap de setmana a CB Sant Josep A, Força Lleida i CB Prat A disputant les 2 places per aconseguir la categoria preferent. Lloc i horaris dels partits del Cadet (Cliqueu aquí)

D’altra banda, l’equip Junior Platges de Mataró dirigit per Jordi Ventura, s’enfrontarà a BC River Andorra, Ceset i CB Mollet, amb l’objectiu de ser primer classificat del grup obtenint directament la plaça o sent un dels dos millors segons de grup . Hi ha 5 places per a 11 equips. Lloc i horaris dels partits del Junior (Cliqueu aquí)

Tots dos equips han estat treballant molt dur per arribar en plena forma a aquests enfrontaments. Els desitgem que tinguin molt bons partits i demanem a als seguidors de la UEM que donin el màxim suport a aquests equips per aconseguir les places de categoria preferent.

Som grogs!!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe