El Sènior femení, dona el tret de sortida a la temporada.

Aquesta setmana ja ha començat a caminar el Sènior femení amb noves incorporacions com la Blanca García, Olga Ruano, María Barbena, que juntament amb la Teresa Gómez  que ja hi militava la temporada passada més la incorporació de la Núria Talavera, jugadora júnior de l’any passat, son les cinc fitxes sèniors d’aquest equip, que tindrà el suport de la resta de jugadores de l’equip Júnior com son l’Ari Pujol, Carol del Santos, Laia Flores, Cristina Pujol, Cristina Conejos, Mariona Teixidó, Marta Jou, la part tècnica anirà a càrrec dels entrenadors Cèsar Aneas i Àlex León, Preparador físic Xavier Consegal, Fisio Marc Batlle.

Des d’aquí volem donar la benvinguda a les noves incorporacions i desitjar-li’ls a tots una feliç temporada en la que ens puguin fer gaudint tant com la campanya anterior. Molta sort a totes i a tots.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe