Laia Flores Campiona d’Europa amb la selecció espanyola U16

La jugadora de la Unió Esportiva Mataró, Laia Flores, ha liderat a la selecció espanyola per aconseguir la Medalla d’Or en el Campionat d’Europa U16 celebrat a Hongria.

Laia Flores, formada des de premini a la Unió Esportiva Mataró, que fins ara havia obtingut els màxims reconeixements i títols amb les seves companyes d’equip, sent 2 vegades Campiona de Catalunya cadet i dues vegades Campiona de Catalunya Junior i sotcampiona de Espanya infantil, s’ha proclamat ara Campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola U16.

Laia ha liderat i dirigit a la selecció espanyola des de la seva posició de base. La seva qualitat individual i l’experiència assolida durant aquesta temporada competint en categoria Júnior i en Copa Catalunya l’han portat a ser el referent en l’equip dirigit per Evaristo Pérez. Ha tingut una mitjana de 29 minuts jugats en els 9 partits, 81 punts aconseguits, ha estat la màxima recuperadora de pilotes de l’equip i segona de l’europeu, ha estat la millor donant assistència i cinquena en el campionat, i sobretot ha sabut portar el tempo dels partits segons les necessitats que el seleccionador li requeria en cada moment.

A la final davant Itàlia, Laia Flores, va treure el seu millor bàsquet sent la més valorada de la final (26 de valoració) anotant 18 punts en els 31 minuts jugats, amb un 70% de tirs de camp, 5 de 8 en tirs de 2 punts i 2 de 2 en tirs de tres punts, va anotar dos tirs lliures, va agafar 5 rebots, va donar 5 assistències, va robar 2 pilotes i va tenir la confiança de l’entrenador per portar el ritme del partit. El diari Marca parla així de la nostra jugadora:  “Desde el primer segundo Italia sabía que anular a Flores era importante y la Vespignani no tardó en aplicarse sobre ella no cediéndole ni un centímetro en ninguna parte del campo. Lejos de ofuscarse, la dirección de la base catalana fue magistral, España hizo muy buenas lecturas,…”

Des de la Unió Esportiva Mataró volem felicitar a la Laia Flores pel seu èxit amb la selecció Espanyola, així com tants èxits que ha obtingut al nostre club. Volem felicitar a les seves companyes des de premini, que l’han acompanyat en els èxits i han fet possible que creixés com a jugadora, companya i amiga. Finalment, felicitar també, als seus entrenadors que l’han sabut formar, dirigir, que han fet que totes les seves capacitats, habilitats i intel · ligència conjuntades conformaran aquesta gran jugadora.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe