Comiat d’en Jordi Ventura #11#

Avui ja fa una setmana des de què  l’Entitat va fer el comiat del seu jugador i capità del Sènior A mas. En Jordi Ventura i Bartra, un acte que va ser presidit per l’Alcalde de la ciutat Sr. Joan Mora, acompanyat del Regidor d’Esports Sr. Pere Galbany i del President de la FCBQ Sr. Joan Fà, el secretari de la Fundació del Bàsquet Català, Sr. Joan Guiu, el President del Centre Catòlic, Sr. Antoni Blanch així com pel President del Club i companys de la Junta directiva.

L’acte va comptar amb la complicitat dels col·legiats Srs. Carles Pose i Ricard Jerez, àrbitres amb una llarga trajectòria en la lliga EBA i que havien arbitrat en innumerables ocasions a en Jordi, qui va voler que el seu darrer partit fos dirigit per aquests col·legiats, els quals es varen mostrar des del primer moment predisposats en assistir en aquest comiat.

La FCBQ va aprofitar la circumstància per fer entrega a en Jordi de la Medalla de Bronze al mèrit en bàsquet en reconeixement a la llarga trajectòria en la seva Entitat.

En Jordi va estar acompanyat en aquest comiat per un llarg nombre de jugadors i entrenadors que han estat companys de viatge en la seva trajectòria com a jugador del club des dels seus inicis fins a l’actualitat, pel que li va resultar un comiat molt emotiu i significatiu de la gran estima que s’ha guanyat merescudament, al llarg de la seva etapa com a jugador.

Agrair doncs, a totes les personalitats, àrbitres, entrenadors, jugadors i aficionats que assistiren dissabte passat al Palau, a aquest  acte de comiat i reconeixement al que ha estat durant tants anys capità i jugador del nostre equip sènior, a qui recordarem i tindrem present a traves de la seva samarreta que lluirà penjada a la part alta del Palau, el seu “Palau” Josep Mora.

Podeu veure un recull d’imatges d’aquest comiat.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe