Sots-campiones d’Espanya Infantil.

Sensacional temporada la realitzada pel nostre Infantil A fem. que després de proclamar-se brillantment campiones de Catalunya, ha culminat aquest final de temporada amb la consecució del sots-campionat d’Espanya.

L’equip després de superar cada dia d’aquesta setmana, a tots els equips que el llarg de campionat s’interposaven en el seu camí cap a la Final, va topar en la mateixa davant el gran favorit, La Caja de Canarias, que va evidenciar la seva superioritat, no sense abans haver-se d’esforçar al màxim i amb una defensa zonal al llarg de tot el partit, que va obligar a les nostres jugadores a tenir que abusar del tir exterior amb tot el que això pot condicionar el joc d’aquest jove equip.

Les nostres jugadores se’n anaven al descans amb un esperançador 29 a 19, però en la represa les jugadores locals, conduïdes per la millor jugadora del torneig la Iris Juno, mica en mica van anar agafant diferències en el marcador fins el resultat final de 64 a 37 i que atorgava a les nostres aquest magnífic SOTS-CAMPIONAT D’ESPANYA.

Moltes Felicitats a tots els que ho heu fet possible !!

Bet Arnal, Berta Cejudo, Mar González, Aina Gràcia, Esther Murat, Marina Peinado, Júlia Quintana, Helena Serrano, Judit Valls, Bruna Vila, Cèsar Aneas, Marc Batlle, David Luna.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe