Adéu a l’EBA.

El Platges de Mataró, aquest diumenge cremava la seva última oportunitat d’assolir la lliga EBA i per aconseguir-ho tenia que imposar-se al Reus Ploms en la disputa pel tercer i quart lloc de la Fase final de la Copa Catalunya a la pista del Sant Josep de Badalona.

L’equip un cop més ho va intentar de totes les maneres possibles, però davant d’un rival que ahir es va mostrar superior tant en el joc interior com en el tir exterior i amb una defensa zonal durant el 40 minuts del partit, van fer estèrils tots els nostres arguments  i al final l’equip va tenir que claudicar i donar per bo el resultat final de 76 a 86.

Aquest resultat no pot entelar l’extraordinària temporada que ha realitzar aquest equip, que s’ha vist perjudicat per la pèrdua de varis homes importants i que han condicionat el desenllaç  final del campionat. Tant de bo la propera temporada l’equip pugues repetir una actuació com la d’aquesta, pel que no ens queda més que Felicitar de nou a tots el jugadors i tècnics que ho han fet possible i encoratjar-los de cara a la propera campanya per intentar igualar o superar la realitzada.

Ara tocarà treballar per acabar de confeccionar l’equip que ens haurà de representar la temporada que ve, doncs una cosa si va quedar palesa i es la marxa de l’equip del seu capità, en Jordi Ventura, que després de pertànyer al Club durant 25 anys, es veu en la necessitat de deixar la pràctica esportiva de competició per problemes físics. Avançar en aquest sentit que el club li estar preparant un partit de comiat pel proper dissabte 7 de juliol, del quan donarem més detalls en el pròxims dies.

Enhorabona a tots !!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe