El Cadet B Masculí es proclama Subcampió de Catalunya Cadet de Primer Any

Diumenge el Cadet B va jugar la final del Campionat de Catalunya Cadet de 1er any.

En un partit molt vibrant, l’afició del mataró no va fallar i va omplir les grades del Poliesportiu de Blanes de color groc i no va parar d’animar en tot moment, el partit abans de començar ja es preveia molt complicat, però els nostres no es van arronssar i van plantar cara fins l´últim instant en un partit molt épic.

Molt disputat fins els últims minuts…, d’inici el primer quart el Mataró va sortir molt endollat aconseguint un renda de 8 punts, però  molt rapidament es van carregar amb 11 personals en contra, tot i així el segón quart va continuar molt igualat arribant a mitja part 4 punts a sota el marcador.

El 3r periode va continuar  amb uns marcadors molt ajustats, amb un Girona desplegant un molt bon básquet i molt encert exterior, tot i així es va arribar  1 punt a sobre en el marcador al final de quart.

L’últim periode el Girona va mostrar-se molt més fresc que el Mataró que va arribar molt just de forces a l’últim tram i va acabar derrotat per un marcador que no reflexa el que va ser el partit.

Felicitar al Girona, per la gran temporada realitzada i  joc desplegat que els ha portat ha assolir el campionat.

Dels nostres cal dir que ha estat una temporada formidable que els ha portat a poder obtar pel campionat i que han lluitat fins el final. Així doncs agraïr a tots jugadors, tècnics i pares per l’esforç realitzat al llarg de tota la temporada.

Felicitats a tots


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe