El Platges es queda a la porta de la Final.

El Platges de Mataró ho va intentar de totes les maneres i després de forçar una prorroga i posar-se per davant de marcador i de l’eliminatòria ,  no va saber rematar la feina i veia com l’equip gracienc s’enduia cap a Barcelona el dret a disputar la Final de la Copa Catalunya el proper cap de setmana.

Ara l’equip haurà d’enfrontar-se al Tau-Icesa Ploms Salle Reus, per tal de decidir quin dels dos obtindrà la tercera plaça que donaria dret a l’ascens a la Lliga EBA, aquest partit així com el de la Final, a hores d’ara no es sap a on s’hauran de jugar, així com si serà dissabte o diumenge que ve, molt probablement demà dimarts es tingui coneixement d’aquests fets per part de la Federació Catalana de Basquetbol.

Volem felicitar i agrair  a tot l’equip el gran esforç que estant realitzant en aquest tram final de campionat, doncs a les baixes produïdes al llarg de la temporada més la de darrera hora d’en Marc Forcada, que avui ha estat intervingut satisfactòriament del seu genoll, diferents jugadors venen arrossegant diferents molèsties físiques que tal vegada també han de condicionar el seu rendiment, pel que som conscients del mèrit que tot això comporta i que l’equip sense cap mena de retret afronta amb il·lusió aquestes darreres eliminatòries.

Gràcies per aquest esforç així com pel goig de fer-nos gaudir aquests partits tant èpics i emotius. Molta sort pel proper partit, se’ns dubta en sou mereixedors.

També hem de felicitar i agrair a tota la nombrosa afició que dissabte es va personar a les grades del Palau donant el seu recolzament a l’equip com feina anys nos es veia en el Palau, gràcies a aquest l’equip va donar més del que podia i a punt va d’estar de superar aquest darrer escull.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe