Dissabte a les 7 de la tarda, tots al Palau !!

Ahir el homes d’en Quique Spà, van haver de superar tot un seguit d’adversitats en una pista fora de l’habitual amb unes reduïdes dimensions que obliga al públic ha haver d’estar al damunt de les línies que delimiten el camp de joc.

A tot això s’ hi va de tenir que sumar la permissibilitat arbitral amb el joc dur que van exhibir els jugadors de gràcia al llarg de tot el partit, que afegida a la que es respirava a la grada, o més ben dit a les localitats del públic assistent, configurava com algú a sabut definir com el “infern de Gràcia” amb clara al·lusió a les pistes gregues, el que va propiciar que els nostres jugadors no poguessin desenvolupar el seu joc habitual, perden aquest primer matx per 65 a 60.

Però ara el que pertoca a l’equip es preparar aquest darrer partit de la temporada al Palau, per tal de superar aquesta diferència de 5 punts i assolir amb ella la plaça d’ascens a la Lliga EBA. Motiu pel qual l’equip reclama el recolzament de tots els seus seguidors i aficionats, que amés tindran la possibilitat de poder acomiadar en partit oficial al Palau,  al seu capità durant molts anys, ja que en Jordi Ventura, per motius físics es veu amb l’obligació de deixar la pràctica esportiva de competició, essent ambdós motius més que suficients per que el Palau dissabte a les 7 de la tarda, respiri la millor entrada dels darrers anys.

NO HI PODEU FALTAR, L’EQUIP US NECESSITA I EN JORDI SE US VOL ACOMIADAR !!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe