L’infantil A masculí acaba una gran temporada a la pista del Joventut encara que no pot accedir a la Final a 4

Després del partit amb que ens van obsequiar diumenge passat al Palau Josep Mora i en que només van cedir per 7 punts de diferència, l’infantil viatjava aquest dissabte a la pista del Joventut per jugar el partit de tornada dels quarts de final per tal d’obtenir una plaça a la Final a 4.

Una bona feina durant tota la setmana per preparar un partit que tothom tenia ganes de jugar feia preveure un bon partit de bàsquet. Un dia abans del partit ens assabentàvem  que jugariem el partit en la pista central de l’Olímpic de Badalona.

Vam arribar una hora abans del partit per tal de fer un bon escalfament. Les cares dels jugadors eren de concentración absoluta i d’una mica de nervis davant el repte que teniem de poder accedir a aquesta Final a 4 que era possible.

El partit va començar de la mateixa manera que havia anat tot el partit del diumenge anterior. Tant uns com altres amb molt de respecte, amb imprecisions i bones accions a parts iguals.

Tot va anar molt competit fins al tercer període en que ells van agafar un petit aventatge en el marcador que donaria pas a un seguit de precipitacions que ens van portar a perdre la cara al partit. Tot i voler tornar a entrar en el partit ens va ser del tot impossible tant pels encerts del rival com pels nostres errors.

Així va anar avançant el partit fins arribar al final en que es va corroborar que l’equip que passaria a la Final a 4 seria el Joventut de Badalona. 

Tot i aquest resultat hem de valorar la temporada per tota la feina feta i no pas per aquest últim partit, per tant la temporada feta és més que bona. Una gran temporada que hem d’estar satisfets i continuar treballant perquè siguin més i, si pot ser, millors.

Som grocs!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe