L’Infantil Femení fa història i es proclama Campió de Catalunya

L’Infantil s’ha proclamat Campió de Catalunya després de derrotar a la final a Girona FC.

Les noies de César Aneas han plantejant un partit molt seriós, amb un joc molt sòlid on des d’un principi ha anat a pel partit. Millor assentades a la pista, sense nervis, ha plantejat una defensa molt intensa que feia inútils els esforços de les jugadores de Girona per anotar. Les de Mataró han mostrat un joc molt versàtil en atac, combinant les transicions ràpides amb el joc estàtic de combinació, molt tàctic, movent la bola fins a obtenir un avantatge que permetés anotar. Així l’avantatge s’ha anat augmentant quart a quart posant tranquil·litat al marcador, encara que no així en el fervor dels aficionats que han empès a les seves jugadores fins al final. Parcials :3-9, 10-22, 19-24, 25-35, 30-43, 37-53, 41-56, 46-69.

El treball dur durant la temporada, el plantejament tècnic de la semifinal i final dut a terme per Cèsar, Marc Batlle i David Luna ha permès mostrar, a les jugadores de Mataró, un joc molt madur i serè controlant el tempo del partit, prenent sempre bones decisions, fins al punt que no semblava que estiguessin jugant una final.

Mar Gónzalez, Judit Valls, Esther Murat, Júlia Quintana, Marina Peinado, Bruna Vila, Helena Serrano, Bet Arnal, Berta Cejudo, Aina Gràcia, César Aneas, Marc Batlle i David Luna guanyant aquest Campionat de Catalunya Infantil han marcat un fet històric. Mai cap equip de la Unió Esportiva Mataró havia aconseguit aquest fet. Mataró és el club amb més Campionats de Catalunya Femení a les seves vitrines, 6 dels 8 últims en categoria Junior, 3 dels 5 últims en categoria cadet i ara summe seu primer en categoria infantil. Any rere any, generació rere generació, Mataró és viver de bons jugadors, bons equips, bons entrenadors el que es reflecteix en molt bons resultats a nivell català i espanyol.

Moltes felicitats noies.

Som grocs!!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe