L’Infantil A Femení derrota el Femení Sant Adrià, obtenint plaça per disputar el Campionat d’Espanya de Clubs i poder jugar la final del Campionat de Catalunya.

Avui l’Infantil A Femení ha derrotat el Femení Sant Adrià (FSA), 57 a 45, obtenint plaça per disputar el Campionat d’Espanya de Clubs. Que es disputarà a Lanzarote del 17 al 23 de juny. Un Mataró molt seriós en defensa, dirigit per David Lluna i Marc Batlle, s’ha imposat a un difícil rival.

Les nostres noies s’han sabut reposar al 2-7 amb el qual començava el partit. Oblidats els nervis inicials han desplegat un joc intens en defensa i fluid en atac que ens permetia entrar en el partit, 7 a 7 als 5 minuts i 15-16 als 10 minuts. Un tercer vuité esplèndid, ens ha permès fer un 8-1 que obria un forat al marcador. Amb una defensa molt intensa, asfixiant, que obligava a esgotar la possessió de 24 segons a l’FSA, les deixava sense opció de tirar a cistella i durant dos quarts només han pogut anotar des de la línia de tirs lliures. Mataró amb un joc tàctic en el qual es circulava molt bé la pilota aconseguint eficàcia sota el aro, manava en el marcador i en el saber estar sobre la pista.

Quart a quart  les 10 jugadores de Mataró han demostrat gran solidesa física i emocional, fent valer el dur treball que s’ha realitzat durant els mesos anteriors, s’han sentit còmodes i feliços sobre el parquet, permetent que el marcador s’anés ampliant fins a mostrar un +18 per Mataró a falta de menys d’un minut.

L’alegria per poder participar en el seu primer campionat d’Espanya ha omplert de goig a tot l’equip.

Demà a les 18h al Poliesportiu Can Jofresa, carrer Badalona número 4 de Terrassa, es juga la gran final contra Girona FC.

Us esperem a tots.

Felicitats noies. Som grocs!!!!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe