El Platges es supera davant les adversitats.

Primer partit o assalt guanyat pels punts i en els darrers instant del encontre entre el C.B. Igualada i el Platges de Mataró pel resultat de 70 a 71, i es que el partit no ha tingut un bon inici pels nostres jugadors que després d’inaugurar el marcador, han vist com el Igualada es feia fort sota les cistelles i complicava molt el nostre joc interior i la manca d’encert en el tir exterior motivava que els igualadins anessin ampliant petites diferències que mai han sobrepassat els 10 punts de desavantatge.

Però si la cosa no pintava massa bé, pitjor s’ha posat quan a falta de 2 minuts per l’acabament del primer quart, el nostre tot-terreny, Marc Forcada, en una entrada a cistella, era desplaçat, provocant un malt recolzament de la cama dreta que li produïa una lesió al genoll i que l’impossibilitava de poder seguir en el partit.

Afortunadament això, lluny de desmotivar els nostres jugadors, els ha esperonat i amb la bona aportació dels jugadors que sortien de la banqueta més la implicació dels més veterans, ha fet ressorgir al Platges que en la segona meitat ha reduït diferències al acabar el tercer quart a 53 a 49, capgirant el partit i la dinàmica del mateix amb una defensa zonal en el darrer quart que ha possibilitat tombar al Igualada per una ajustat 70 a 71, que si més no ha de donar esperances de refermar aquesta voluntat de seguir en la lluita per l’ascens a Lliga EBA dels nostres jugadors, imposant-se el proper dissabte a les 7 de la tarda en el Palau a aquest lluitador i complicat equip del igualada.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe