Gran partit de bàsquet de l’Infantil A masculí

Diumenge l’infantil A masculí jugava el seu partit d’encreuaments amb el Joventut de Badalona en el seu camí cap a la Final a 4. El partit, per a tothom, era de clar color verd-i-negre. Per tothom menys pel grup de jugadors que conforma aquest equip. Durant les últimes dues setmanes que han tingut abans d’aquest partit han estat treballant una sèrie de detalls que es van poder veure diumenge a la pista.

L’últim precedent d’aquest partit era de fa un parell de setmanes al Torneig de Viladecans i allà el partit es va decantar ràpidament del costat dels badalonins per acabar amb una diferència d’uns 25 punts.

Diumenge, al Palau Josep Mora, vam poder veure la millor versió d’aquest equip. Des de bon començament vam poder gaudir d’una intenssitat i un ritme de joc molt alt i vam poder comprovar que anàven a buscar un partit que van tenir a les mans en tot moment. Val a dir que la diferència més gran al marcador va ser de 10 punts al començament del 6è període per part del Joventut i que vam entrar en l’últim minut 3 punts a sota en el marcador. Finalment el resultat va ser de UE Mataró 57 Joventut 64, en espera del partit de la próxima setmana a camp del Joventut i a on els nostres jugadors hauràn d’intentar guanyar per 8 punts per tal de poder jugar la Final a 4.

Tots els que vam poder assistir al partit diumenge vam poder veure el millor partit de l’infantil en molts mesos i aquest partit ens dona una idea del que pot passar la próxima setmana a Badalona. Esperem poder tenir molta gent del nostre costat tal com van tenir ells diumenge al Palau.

Som-hi nois, queda encara el millor de la temporada!!! Som grocs!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe