El premini A masculí ens mostra la seva millor cara al Màgic Badalona

Dissabte passat el premini es desplaçava fins a Badalona per jugar el seu partit amb el Joventut de Badalona. Era un partit, en principi, difícil per quí era el nostre rival però també pel resultat del partit d’anada a casa nostra qye va acabar amb només 8 punts d’aventatge pels nostres jugadors. El partit es va jugar a les instal·lacions del Màgic Badalona i màgic va ser el partit que ens van oferir aquests petits jugadors, ja que en el primer període van deixar clar quina era la seva intenció, tot i jugar en una pista que semblava més una pista de patinatge que no pas una pista de bàsquet. Els períodes van anar passant i el joc del nostre equip anava millorant minut a minut. Bones defenses, bons passes, bons contraatacs i bones opcions de tir per part de tots els jugadors. Encara que soni repetitiu, una altra vegada ens van mostrar la seva evolució que ja no ens sorpren partit a partit. Al final el resultat va ser Joventut 46 UE Mataró 74 i continuem millorant. Pròxim dissabte tenim un partit amistós a les 9:00 enmarcat en les 12 hores de l’Escola Pía Santa Anna i després, a les 12:00 el nostre partit de lliga a la Gàbia davant els nostres veins del CB Vilassar de Dalt. Som-hi nois!!! Som Grocs!!!

Vídeo del partit:

http://youtu.be/owgQl8_TFKo

Fotos del partit:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe