Campions de Copa Catalunya !!

Ahir el Platges de Mataró no es va deixar sorprendre i des del primer instant va posar la directe per reafirmar-se com a brillant Campió de la lliga regular del grup 1 de Copa Catalunya, en superar sense dificultats al Aqua de Badalona per un clar 82 a 53 i poder festejar al final del encontra aquest fet històric per el Club.

El partit no va tenir massa història ni complicacions doncs d’entrada l’equip marcava distàncies amb un parcial de 13 a 0  als cinc minuts de joc, que després d’una tímida reacció dels de Badalona s’arribava al final del primer quart amb un 16 a 8, deixant les coses clares en concloure la primera meitat amb un 38 a 24. En la segona part el partit es va relaxar, donada la superioritat dels grocs, que va poder donar entrada a pista a tots els seus jugadors, a excepció d’en Jordi Ventura, que l’entrenador va preferir reservar-se per que millori de les seves molèsties i pugui estar en condicions d’afrontar les Fases d’ascens a disputar-se a partir del proper cap de setmana, amb un primer encreuament amb el C.B. Igualada a jugar-se el primer partit d’anada en pista igualadina i el de tornada en el Palau el proper Dissabte 26 de maig i no diumenge com ha estat habitual al llarg del campionat, a les 7 de la tarda.

Felicitar a tot l’equip pel èxit obtingut i encoratjar-lo per que pugui assolir el millor resultat en aquestes Fases d’ascens a Lliga EBA.

Veure estadística totals de la temporada.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe