Campiones de Catalunya !!

Intens cap de setmana amb bàsquet d’alta qualitat al Palau en la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent, disputada entre els equips Segle XXI, Girona FC, Femení Sant Adrià i el Monster-Platges de Mataró.

Aquesta Fase final, en el que a priori, l’equip favorit per tothom podia ser el nostre júnior, ha tingut molt mèrit la consecució del seu títol, doncs no ha resultat gens fàcil poder-se imposar als grans equips que hi participaven, doncs el nostre era l’equip a batre, i les nostres joves jugadores han tingut que superar aquest fet i la pressió que suposa sortir com a favorits i  més l’afegida de jugar-se en camp propi, amb l’autoimposició de voler-se proclamar campiones davant de la seva afició i ciutat.

Però l’equip a demostrat tenir molta solvència i experiència així com la classe suficient per en els moments més crítics de la competició, sortint-se’n de les complicacions i paranys que els oponents platejaven al llarg dels partits.

Dissabte el Monster-Platges de Mataró, debutava davant un sempre complicat i difícil contrincant com és el Girona FC, doncs l’equip gironí aglutina, bon tir exterior, jugadores ràpides i molta alçada en el joc interior i aquest conglomerat va fer que les nostres no poguessin marxar en el marcador fins ben entrada la segona meitat i en la que l’equip gironí veien la impossibilitat de vèncer va optar per donar entrada a les seves jugadores menys determinants, afavorint un resultat més generós del que en un principi cabia entreveure de 67 a 42.

I ahir diumenge la gran Final davant el sempre difícil Femení Sant Adrià, que el dia anterior s’havia imposat , també amb dificultats al Segle XXI per un 60 a 54. El partit com correspon sempre en aquest casos no ha tingut un clar vencedor fins el final del encontre, en el que després d’un inici esperançador pels de Sant Adrià en que es posaven per davant de marcador en les dues primeres accions de partit, les noies Monster han començat a carburar el seu joc i mica en mica han anat posant-se per davant de marcador, sempre amb poques diferències però intentant, si més no, anar sempre per davant, arribant-se a la mitja part del partit amb un incert resultat de 33 a 25, a la represa la tònica ha estat la mateixa arribant-se a falta de dos minuts a una mínima diferència de 1 punt a favor de les nostres i amb la sensació de que les del Besòs podien donar el tomb al partit, però un temps mort demanat per part del nostre entrenador Cèsar Aneas i una sortida a pista amb la ferma voluntat de no deixar escapar el que tant havia costat, va fer que un triple de la Núria Talavera més una nova anotació de la Neus, tornes a donar la tranquil·litat necessària a l’equip per gestionar amb solvència el desenllaç del partit 55 a 51 i proclamar-se com a merescudes campiones de Catalunya.

Títol que hauran de defensar en els propers Campiones de Espanya a celebrar-se a Saragossa del 13 al 19 del proper mes de maig.

Amb aquest nou títol de campiones de Catalunya, s’engreixa la suma de 6 títols aconseguits en els darrers 8 campionats de Catalunya disputats, demostrant la bona salut del nostre bàsquet femení que en aquesta Final disputada hi han participat 1 jugadora júnior de segon any, 7 jugadores júniors de primer any i 4 jugadores en edat cadet, el que ens dona la perspectiva de que el futur més pròxim segueix assegurat.

Moltes Felicitats a totes i a tots i desitjar-les-hi un bons campionats estatals.

Campionat de Catalunya Junior Femení en imatges (Fotos: Verónica García)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe