Partit de dues cares de l’Infantil A masculí

Partit important el que es jugava aquest dissabte a la Gàbia entre el nostre infantil i el CB Cornellà per tal d’intentar assolir la segona plaça del grup. Es respirava un ambient especial i l’equip encarava el partit amb una gran motivació, tot i haver tingut una setmana atípica en tots els sentits.

El partit va començar amb un Cornellà molt ficat en el partit i amb un gran ritme i intensitat. A poc a poc es va fer amb el partit jugant un gran bàsquet que va deixar al nostre equip en tan sols 19 punts a la mitja part. Fins aquell moment vam poder veure un equip, el Cornellà, que va passar literalment per sobre dels nostres.

No va ser fins el sisè període que es va reaccionar i es va començar a jugar amb una gran actitud, cosa que ens va portar a remuntar una diferència de 38 punts fins a posar-nos a tan sols 10 en poc més de 10 minuts de joc.

Finalment vam poder acabar un partit que va començar malament amb una bona actitud i vam poder veure de quina manera s’ha d’encarar aquest final de temporada.

Aquesta pròxima jornada ens desplaçarem, divendres a les 20:00 per jugar l’ultima jornada davant el FC Barcelona Regal, que ens marcarà la posició final per jugar els encreuaments per passar a la final a 4.

Durant el cap de setmana (28, 29 i 30 d’abril) jugarem el Torneig Nacional de Viladecans, on ens trobarem equips com el propi FC Barcelona, Joventut de Badalona, Manresa (provable encreuament) i equips com CAI Zaragoza, etc.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe