Cadet 1r Any, Primers de grup!

Dissabte el cadet B va aconseguir quedar primer de la lliga regular amb un balanç de 23 victòries i 1 derrota. Per poder assolir aquesta fita, en l’última jornada l’équip s’havia de desplaçar a camp del Sant Josep de Girona, l’altre aspirant a quedar primer de grup. El partit es va iniciar amb un esperançador parcial de 0-14, amb un joc molt ràpid i una defensa molt intensa, el Girona no acabava d’entrar en el partit.

Però a partir del segon periode el club gironí va demostrar el perquè és un dels millors i va començar a retallar el primer parcial, fins situar-se a 4 punts. Tot i que els nostres en tot moment van anar per sobre en el marcador, el partit va estar sempre molt disputat, gràcies a l’encert exterior dels gironins i algunes precipitacions dels nostres. El gran treball defensiu i el joc col.lectiu de tots els jugadors es va veure recompensat en un últim periode trepidant que afortunadament va donar com a guanyador al Mataró davant un gran Girona, que sens dubte serà un dur rival a les properes fases per assolir el campionat de Catalunya. Desde la primera jornada de lliga el cadet no ha deixat mai de liderar la classificació amb molt de mèrit. Felicitats a tots, jugadors, entrenadors i pares i a disfrutar de les fases.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe