Nit de l’Esport 2012

Ahir al vespre al Teatre Monumental, va tenir lloc la 57è edició de la Nit de l’Esport mataroní i d’entre tots els esportistes i equips nominats, la nostra jugadora, Ariadna Pujol Lluch, va conquerir el reconeixement a la millor esportista de la categoria Cadet femení, ocupant la segona posició en la mateixa categoria, la seva companya i amiga Laia Flores Costa. Moltes felicitats a les dues per aquest merescut reconeixement.
També va resultar reconeguda en un meritori tercer lloc, la nostra ex-jugadora Marta Claret, que la temporada passada assolir els sots-campionat del mon amb la Selecció Espanyola U18.
I en el apartat de millors equips, va resultar distingit com a millor equip Cadet , el nostre Cadet femení de la passada temporada, que esgrimia com a millors arguments el títol de Campió de Catalunya i tercer classificat en el campionats d’Espanya , ocupant la segona posició en la categoria Juvenil, el nostre equip Júnior femení. També felicitar a totes i a tots els integrants d’aquest equips.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe