L’infantil A masculí aconsegueix la victòria en el seu desplaçament a Sabadell

Aquest dissabte passat l’equip es jugava la segona posició en el seu grup davant un equip que ens va guanyar en la seva visita a la gàbia de 17 punts de diferència en un partit per oblidar.

Com no podia ser d’una altra manera l’equip va sortir a la pista disposat a guanyar el partit per una banda i a guanyar l’average per una altra. No va ser un bon partit però tot i així vam poder estar per davant en el marcador des de bon començament. Es notava, però, la tensió en forma de pérdues de pilota i errors, encara que per totes dues parts. Vam aconseguir una diferència de 23 punts a favor gairabé acabant el setè periode que no vam saber mantenir en el vuitè ja que vam estar més pendents del marcador que no pas de jugar i així vam arribar al final amb una diferència de +12.

Aquest reultat ens deixa ben situats en la segona plaça del grup i allunya els Sabadellencs en una victòria. Ara tenim per davant unes jornades de descans en Setmana Santa en que continuarem amb els entrenaments per acabar les tres jornades que ens queden de la millor manera possible. Tenim per davant el repte més important tornant de les vacances, tres partits difícils que ens han de portar, en els encreuaments, a lluitar per la final a Quatre.

Abans del próxim partit, el 14 d’abril a les 17:30 a la gàbia, tindrem un amistós amb l’infantil de Sant Josep de Mallorca, que ens visita dimecres 11 d’abril i que ens anirà força be per preparar el nostre partit davant el SESE.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe