Jugadores a les Preseleccions Nacionals.

Fruit del bon treball que es ve portant, els responsables de les seleccions espanyoles, han convocat a les nostres jugadores Laia Flores, Ari Pujol i Neus Bermejo per formar part de les preseleccions nacionals U16 la Laia i U17 a l’Ari i la Neus.

La Laia ja es troba en aquest moments concentrada a Castelldefels on faran un primer treball de concentració per desplaçar-se en Setmana Santa a Guadalajara per preparar la seva participació en el torneig de Le Poinçonnet (Franca), de cara a la participació en el Europeu d’aquest estiu.

Per la seva part l’Ari i la Neus, s’han de desplaçar a Saragossa del 4 al 9 d’abril. per la preparació de la Selecció nacional en vistes al Europeu del proper estiu, jugant-se els propers dies 7 i 8 d’abril, dos amistosos davant la Selecció de Turquia a la mateixa capital Saragossana.

També ha estat convocada la nostra jugadora Clàudia Guri, per treballar dins el programa de detecció de talents, anomenat Thezone 2014.

Des d’aquí volem felicitar-les a elles i a tots el tècnics i companyes d’equip i encoratjar-les per tal de que puguin assolir aquest nou repte i arribin a formar part de les Seleccions nacionals amb la seva participació en els diferents europeus.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe