Gran partit de pares contra fills de l’infantil B masculí !!

Aquest dissabte passat descansavem amb l’infantil B masculí, i vam decidir que per fer una mica més d’equip tan amb els pares i mares com amb els jugadors, la millor manera de fer-ho era amb un partit de bàsquet pares contra fills. La noticia va agradar molt a tothom , tot i que no en sóc massa partidàri d’aquest tipus de partit per el risc de lesions que hi ha, vaig acceptar la proposta i crec que va ser totalment un èxit. Així doncs el dissabte a les 11 del matí teniem el gran partit que tots estaven esperant per demostrar qui manava a casa… L’equip dels pares compossat per Verdura, Teixidor, Colomé, Cañellas, Solà, Baldomà, Reverter, Gonzàlez,  amb l’ajuda (pocs minuts) de Pau Teixidor i meva, i amb la col·laboració a la taula d’anotació de Busquets i la animació a la grada de Rodrigo i Garcia van començar molts forts des de el primer minut impossant-se en el marcador del primer període per 14 a 2. Però els jugadors de l’infantil B, composats per tots (que ja els coneixem) i dirigits per Carlos Rodrigo (ja que estava lesionat) i animats des de la graderia per les mares Solà, Gonzàlez i Reverter i els Mini-Gonzàlez i Mini-Solà van anar treient-se la por del cos i anar competint mica en mica amb els pares. A mida que anaven passant els minuts, els jugadors de l’infantil B anavent incrementant el ritme i a l’equip dels pares només sentiem comentaris com… “aprofitem que aquest és l’últim any que podem intentar guanar-los”. I així va ser, després d’un partit ajustat, amb un últim quart que va durar més de l’esperat els pares es van impossar per el resultat de 88 a 83. Una gran activitat que esperem que serveixi per donar ales a l’equip tant alhora de treballar a la pista com alhora d’animar des de la grada i que es començi a demostrar en el proper partit que jugarem a terres franceses durant el torneig de setmana santa a la localitat de Montbrison. 1,2,3 Unió !!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe