Superiors, molt !!

Ningú dels que varem anar a veure el partit d’ahir al Palau entre el Platges de Mataró i el Aracena Sant Josep de Badalona (tercer classificat) ens passava pel cap poder assistir a un encontre tant plàcid i còmode de con ho va tenir el Platges i es que la superioritat al llarg del partit va ser tant clara i aclaparadora que ratllava l’insult.

L’iniciï del partit ja deixava entreveure les intencions dels dos equips, ja que un parcial de 10 a 0 als cinc minuts, ja deixava les coses clares, però la cosa no va quedar aquí, ja que a l’acabar el primer quart les diferencies s’havien engreixat fins el 30 a 9, per seguir inflant-se fins a un marcador insòlit a la mitja part, 61 a 33. A la represa el ritme anotador es va calmar una mica, però les diferències seguien augmentant fins el 82 a 49 del tercer parcial, i en el últim els jugadors del Platges van deixar d’esbatussar a un desconegut Sant Josep i va anotar només 10 punts, aprofitant-lo els badalonins per minvar un sic les diferències en el marcador, per deixar-lo amb un 92 a 58.

Amb aquest, el Platges segueix augmentant la seva credibilitat i ja en suma 9 de consecutius i tothom es pregunta quin serà el seu sostre i si es pot somiar amb una segona volta immaculada.

Veure estadística

Veure crònica del Cap Gros


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe