Partit d’infart del Mini Mixte d’Euskadi

Aquest dissabte 17 de Març era la prova de foc pel mini mixte d’Euskadi. Esperaven aquest partit amb moltes ganes. S’enfrontaven contra el Cirera a casa, l’únic rival que no havíen estat capaços de vèncer a la primera volta, perdent només de dos.

Els dos primers quarts, els nostres jugadors, han sortit massa nerviosos i els hi ha costat una mica reaccionar i posar-se al partit: fallaven massa, feien passes precipitats i no estaven del tot concentrats en defensa. A més a més la sort tampoc estava a favor i s’ha lesionat una companya. Malgrat això al final del segon quart ja s’han començat a encaminar i han arribat a la mitja part perdent de 9.

Una petita estona de descans, canvi de xip, reposar forces i els nostres grocs han sortit més a per a totes que mai, on s’ha pogut veure un canvi d’intensitat en defensa que els ha permés córrer i anotar fent un parcial de 25 a 6.

Arribàvem al final del partit i la cosa estava ajustada. Tothom tenia els nervis a flor de pell però calia mantenir la calma i el cap fred, tenir paciència i no precipitar-se. Faltaven pocs minuts i l’empat es repetia cada dos per tres. Finalment, gràcies a una entrada des del centre i un contraatac, els nostres s’han pogut posar quatre amunt al finalitzar el partit.

L’alegria al sentir el xiulet no s’ha fet esperar. El resultat 43 a 39 era el resum de tot l’esforç. Tots els nostres jugadors i jugadores desitjaven aquesta victòria i havien estat treballant dur al llarg dels entrenaments de les últimes setmanes. Ja ho diuen: “Tot treball té la seva recompensa”. Avui ells han tingut la seva.
Moltes felicitats a tots, seguiu així!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe