Infantil B Masculí perd a Sant Cugat

Aquest dissabte passat ens deplaçavem a sant cugat amb l’infantil B per jugar l’últim partit de la primera volta… Vam començar tots dos equips molt dubitatius, sense aconseguir cistelles en els primers minuts i un cop passat aquests, vam començar amb un parcial força esperançador 0-8.

Res més lluny del que ens podriem arribar a imaginar, en el segon període vam tornar a demostrar la nostre pitjor cara (igual que fa quinze dies a manresa), sense motivació, sense corre el contraatac, sense balança defensiu… i així va ser la nostra tònica fins a mitja part (- 20 en el marcador).

A la segona part però tot va tornar a canviar, a base d’intensitat defensiva, a base de dividir amb força i ocupar bé els espais, i sobretot a base de controlar bé el rebot defensiu i poder sortir al contraatac vam poder posar-nos de nou dins el partit, i veure una vegada més que si fem les coses amb motivació, ganes i treball podem competir amb qui sigui. La reacció però va arribar massa tard, així que vam acabar perdent el partit per el marcador de 66-56.

Aquest diumenge a les 10.00h a la gàbia juguem contra el líder (Fiatc Joventut Badalona), equip que ja ens em enfrontat en 3 ocasions aquesta temporada i on em d’intentar demostrar que sóm millor equip del que s’està veient últimament…


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe