Programa intern per a la formació de l’entrenador

PROGRAMA INTERN PER A LA FORMACIÓ DE L’ENTRENADOR

PROGRAMA TEMPORADA 2011/2012

Aquest és un programa disenyat per a la formació dels entrenadors del Club amb l’ànim de millorar i facilitar als nostres entrenadors el seu nivell de formació. Aquest programa neix amb l’intenció de donar un plus als nostres entrenadors amb el propòsit de fer un salt qualitatiu i d’impulsar el seu valor i el del nostre Club. És bàsic, actualment, el desenvolupament de l’entrenador en tots els aspectes que intervenen en la tasca de dirigir un equip, tant a la base com en competició. És per aquesta raó que engeguem aquesta iniciativa. Entenem que aquest programa és de l’interés de tots els entrenadors però sobretot de tots aquells que comencen o han començat fa poc temps en la difícil feina d’educar els nostres esportistes. És per aquesta raó que, d’acord amb el Club i els coordinadors, fem obligatòria l’assistencia de tots els entrenadors des d’Escola a Infantil i voluntària, encara que recomenable, als entrenadors des de cadet. Començarem per un bloc de continguts que tenen a veure amb l’Àrea de Salut del Club i que es donaràn durant els mesos de març i abril. Les persones que donaràn aquestes materies seràn les que formen part d’aquesta Àrea de Salut, es a dir, la Dra. Sílvia Treviño, en Marc Batlle i en David Luna. Pels mesos de maig i juny tindrem un bloc dedicat a temes tècnics. Hem pensat en els dies i les hores que podien anar millor per a l’assistència de tots els entrenadors però un cop analitzat hem decidit anar canviant en cada bloc el dia de la setmana per tal que no es perdin gaires entrenaments els mateixos entrenadors. Tot seguit podeu veure el programa que hem elaborat per a aquests mesos de març i abril. En breu us farem arribar les propostes per als mesos de maig i juny.

SALUT I HIGIÈNE. Dilluns 19 i dimarts 20 de març de 20:30 a 21:30

 • Condicionament físic
 • Nutrició e Hidratació
 • Prevenció, tractament i recuperació de lesions
 • Primers auxilis
 • Area de Salut
 • Dra. Sílvia Treviño
 • Farmadiet

APRENEM A COMUNICAR-NOS AMB EL JUGADOR. Dimarts 10 d’abril de 20:30 a 22:00

 • Àrea de Salut
 • David Luna

TALLER D’EMBENAT. Dilluns 23 d’abril de 20:30 a 22:00

 • Area de Salut
 • Dra. Sílvia Treviño
 • Marc Batlle


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe