Infantil B Masculí: Derrota a Manresa

Aquest passat dissabte ens vam desplaçar a Manresa per jugar un nou partit amb l’infantil B masculí. Sabem des de un principi que el partit era força complicat ja que ells tenen un gran equip i a més tenen un molt bon entrenador (amic meu) com és en Jose Carlos Suárez.

Per part nostre el partit va començar molt malament, sense motivació per part de cap dels nostres jugadors. Ni fent rotacions vam poder para el seu atac i tampoc vam poder desplegar el nostre joc ofensiu, així doncs arribavem al descans amb un marcador de 39 a 11.

A la segona part però, va canviar força. Els meus jugadors es van donar compte que si no mostraven una concentració defensiva impecable no podrien competir en cap cas contra un equip de l’entitat que teniem al davant. Així doncs, vam poder pujar línies defensives i recuperant alguna pilota sortint al contraatac.

Els 4 darrers períodes van canviar molt, aconseguint finalment un marcador desfavorable per 63 a 45. Això ens ha de fer veure que sense esforç, ni treball no sóm res i que per seguir en la bona dinàmica que estavem no ens poder adormir ni un sol període.

Aquesta setmana canviem horari a casa i juguem el diumenge a les 10 del matí a la gabia contra el Terrassa.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe