Gran partit de l’Infantil A masculí davant el FC Barcelona Regal amb poca recompensa

El partit que vam viure dissabte passat a la gàbia va ser vibrant i disputat fins el setè període en que l’equip visitant ens va fer un parcial important i van marxar fins els 16 punts de diferència. L’últim període va ser un recital del FC Barcelona amb un parcial de 2-15 que va acabar amb les aspiracions d’un equip que va lluitar durant tot el partit per treure un resultat millor. Podem destacar que en varies ocasions el nostre infantil es va avançar en el marcador demostrant que no volia perdre la cara al partit en cap moment. Comentar que el resultat final de 54-83 no reflexa el que es va veure a la pista.

Felicitar als jugadors d’aquest equip per la seva intensa feina durant tot el partit i animar-los a continuar amb aquesta feina per tal de poder acabar la segona volta entre els quatre primers classificats que donen dret a jugar les fases d’accés a la final a 4.

Diumenge que ve, a la Gàbia, comencem la segona volta a les 11:30 davant el Nàstic MF Vermell de Tarragona. Som-hi!!!

Balance positivo después de seis meses, por Lluis Escudero (Cliqueu aquí)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe