El Platges masculí, segueix fort davant l’Argentona.

El masculí del Platges de Mataró, segueix en pas ferm en aquesta segona volta, on porta cinc victòries de cinc partits jugats, fet que ha posicionat a l’equip en la segona en la segona plaça del campionat empatat em la UE Montgat i a una victòria del Santa Coloma.

El partit d’ahir al Palau davant el CB Argentona, l’equip va sortir des del primer moment a decidir l’encontra al seu favor, però no va se fins entrada la segona meitat on el Platges va poder posar distància entre mig, doncs a la mitja part se hi arribava em un 46 a 38 que deixava el partit a decidir en la segona part.

L’Argentona ho va intentar en tot moment i no va donar mai el seu braç a torça, el que dona més mèrit al resultat final obtingut (91 a 70) per els nostres jugadors, que amb els resultats d’aquesta jornada, han de veure amb optimisme la recta final d’aquest apassionant campionat i on la propera jornada a la pista del CB Salt (equip que es troba amb una victòria menys que els nostres) el Platges poc manifestar clarament les seves intensions.

Veure estadística del partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe