El Platges femení cau davant el Cornellà.

El femení del Platges de Mataró, es pot dir que no va tenir el millor dia ahir per la tarda al Palau Josep Mora, doncs després de molt batallà i anar sempre per davant de marcador, va veure com en els darrers instants del partit el Cornellà empatava l’encontra a 60, abocant-lo en una prorroga que ja s’intuïa que poc benefici en podien treure les nostres jugadores, on un parcial de 7 a 10 deixava sentenciat el matx amb un 67 a 70 favorable a les de Llobregat.

Les noies d’en Cèsar Aneas, van fer un desgast físic molt important per treure positivament aquest partit, però de res els hi va servir doncs la forta defensa de l’equip visitant, va incomodar a les nostres jugadores, que es va veure sense la frescor d’altres jornades i amb un baix encert en el tir exterior, fets que van condicionar el seu joc portant-lo en el darrers minuts a perdre un partit que bo i el escàs encert haguéssim pogut treure positivament.

Veure estadística del partit


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe