El Platges masculí, s’imposa a Sant Cugat.

El masculí del Platges de Mataró, ahir dissabte visitava la pista de la U.E. Sant Cugat, equip que ens va vèncer en la primera volta al Palau (67 a 70), però ahir el homes d’en Quique Spà van mostrar la seva millor cara realitzant, el que segurament, podríem catalogar com a millor partit dels que portem de temporada, dominant en tot moment al equip rival des del inici del partit fins el final.

El partit va començar amb un gran encert de cara a cistella per part nostre, encert que es va mantenir al llarg de tot el partit i per tots els homes que sortiren a la pista, això afegit a la bona defensa realitzada sobre el jugadors més importants del Sant Cugat, donaren el seus fruits en el marcador, col·locant un clar 14 a 26 en el primer quart i un 37 a 47 a la mitja part.

En la segona part el discurs va ser el mateix arribant-se a diferències de 20 punts en el marcador 52 a 72 a la finalització del tercer període, el que va portar un cert relaxament als nostre jugadors, que sabedors de que la feina era feta, van deixar de estrènyer l’accelerador aprofitant-lo el Sant Cugat per arreglar el marcador fins el 73 a 85 final.

Gran partit del Platges i victòria que torna a posar als nostres en condicions de discutir el domini del nostre grup a Copa Catalunya.

Veure video del partit.

Estadística del partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe