Victòria a Sant Adrià de l’Infantil B Masculí

Aquest dissabte l’infantil B masculí va conseguir la seva primera victòria d’aquesta fase, al camp del sant adrià. El partit es presentava molt complicat com ho son tots els que tenim en aquesta fase, però amb la mentalitat de que fins aquest dia no haviem aconseguit guanyar cap del 3 partits disputats.

Tornavem a marcar-nos un objectiu comú com la setmana passada i era repetir la gesta de que cap jugador de l’equip fós negatiu, que tothom aportés coses positives (rebots, punts, assistències, minimitzar pilotes perdudes, recuperar pilotes, etc…), i així va ser.

Des de el primer minut de joc vam estar molt actius i concentrats en defensa, parlant com un equip al darrera, pressionant tota la pista i recuperant pilotes. I aquesta energia i sacrifici en defensa es notava alhora d’atacar, on treballavem més tranquils i buscavem millors seleccions de llançament. Desde el 2 a 0 (única vegada que el sant adrià va anar per davant al marcador), vam començar a treballar i a anotar amb més o menys facilitat. El treball de tots els quarts era prou bò, i això es reflexava en el marcador final. En el sisè període vam aconseguir treure 5 jugadors a la pista físicament més grans que els altres i va ser quan vam aconseguir la major diferència del partit +34. En els darrers períodes, vam relaxar-nos una mica i això va fer que la progressió que portavem minimitzés aconseguint finalment un marcador de 59 a 85.

Per primera vegada havíem aconseguit que els 4 principis bàsics que em marcat a l’equip desde el principi de temporada funcionessin a la vegada (intensitat defensiva, sortir al contraatac ocupant bé els carrils, bona circulació de pilota i una banqueta animant). Aquest últim aspecte “una banqueta animant” semblarà una cosa molt senzilla d’aconseguir però realment és molt complicat. Jugadors que quan no estan jugant desconecten, o no animen als companys és el que es veu més habitualment per les pistes de bàsquet i precissament això fa que l’equip estigui més unit que mai.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe