Sort diversa pels equips del Platges.

Aquest cap de setmana es van invertir les tornes i el Platges masculí assolia la seva primera victòria del 2012, davant d’un Adepaf Figueres que va mostrar-se com un bon equip de basquetbol, que busca la pràctica d’un bàsquet ràpid i modern i amb bons jugadors per portar-ho a la pràctica. Bo i així el Platges va tornar pel bon camí i ens va demostrar que no ha perdut les seves ganes de victòria, imprimint al llarg de tot el partit un alt ritme de joc que els va permetre anar al davant de marcador al llarg del encontre, imposant-se per un resultat final de 87 a 74.
Per la seva part el femení, després d’unes jornades memorables, en les que ha establer un fita històrica dins la  Copa Catalunya, en vèncer consecutivament durant 10 jornades. Va topar en el dia d’ahir davant un ben posicionat i efectiu Girona FC, que no es va deixar sorprendre pel nostra jove equip i tret del primer i tercer quart en els que s’imposava el Platges per un punt de diferència, els altres dos eren dominats amb claredat per les gironines, amb diferencies de 5 i més 8, el que els hi donava la victòria final per 54 a 65, després d’obsequiar al nombrós públic assistent amb un gran partit de bàsquet desenvolupat per ambdós equips.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe