El Platges femení fa un pas endavant.

El femení del Platges de Mataró, ahir va fer un pas ferm i endavant per intentar assolir el proper cap de setmana el lideratge del seu grup de Copa Catalunya. La visita que havia de formalitzar ahir a la pista del C.B. Igualada, no era gens fàcil (quart classificat a dues victòries de les nostres), doncs les jugadores de l’Anoia es jugaven pràcticament la classificació matemàtica per disputar la segona fase pel títol i el partit així ho va reflectir amb constants alternatives en el marcador, on el primer parcial queia de costat mataronina per 15 a 17, seguin amb aquesta igualtat fins a la mitja part amb el resultat de 29 a 31. La segona meitat va començar amb una forta pressió local que incomodava el joc del Platges que va veure com les igualadines giraven el marcador amb un 46 a 43 al finalitzar el tercer quart, però en la recta final les locals van pagar l’esforç fet i les nostres amb un final de partit espectacular, amb un parcial de 2 a 10 va redreçar la situació i se’n portaven la victòria cap a Mataró amb un fantàstic 52 a 55 final i que els hi dona la possibilitat, el proper diumenge al Palau, amb la visita del líder el Girona FC, d’assaltar el lideratge del seu grup.

Veure crònica del Esportfemeni.com


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe