El Platges de Mataró s’afoga davant l’Aqua.

Mal partit el jugat ahir pels jugadors del Platges davant d’un rival que es troba en la meitat de classificació i que hi va posar més empeny que els nostres per aconseguir la seva vuitena victòria. El partit va començar força bé pels jugadors d’en Quique Spà, que dominaven el joc i el marcador, gràcies a l’encert en el tir exterior per part de Llorenç Mons que aconseguia quatre triples en aquest primer tram, ratxa que li va quedar estroncada al assenyalar-li els àrbitres la quarta falta i se’n va tenir a anar la banqueta, quedant només com a referent en atac  (i defensa) en Marc Forcada que va tornar a ser el motor d’aquest equip.
A la mitja part, però ja s’arribava amb una desavantatge en el marcador de 37 a 24 que posava les condicions molt complicades al Platges si no canviava la seva actitud, en la represa l’equip ho va intentar però quan semblava que es tornava a posicionar en el partit amb opcions de discutir.li la victòria als de Badalona, a les hores van aparèixer els àrbitres per decidir qui havia de guanyar el partit i així es va arribar al 82 a 67 final, tal vegada excessiu pels mèrits d’ambdós equips.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe