El Platges femení, imparable.

Dissabte el Sènior femení tenia la complicada visita a la pista del Draf Gramanet, equip molt competitiu i que es troba en la necessitat de sumar punts si vol entrar en el grup selecte per la disputa del títol de la Copa Catalunya. Doncs les nostres van tornar a donar un recital de bàsquet i es van imposar amb total solvència i descaradament pel resultat de 51 a 80. Fa setmanes que ho venim dient i elles no fam més que ratificar-nos amb això, aquest equip no ha arribat al seu sostre i de seguir en aquesta línia ascendent poden arribar aconseguir el que elles vulguin. Podeu veure una crònica del partit a esportfemeni.com

També dissabte jugava el masculí i ho feia a la pista del U.E. Montgat, que com dèiem a la prèvia del partit, estar travessant un bon moment, doncs portava 4 de 4 en els darrers partits jugats, i el que en un principi podia semblar la finalització d’aquesta ratxa positiva, doncs a la mitja part el Platges dominava clarament als locals en el terreny de joc i en el marcador, 40 a 51, en la segona el discurs va ser el mateix però capgirant-se els protagonismes amb l’ajut, o més ben dit, amb el consentiment de la parella arbitral que semblava que s’havien deixat els xiulets en el vestidor, doncs van permetre als locals un joc excessivament dur i pressionant amb constants contactes i faltes no assenyalades, donant ales a l’equip del Montgat per refer-se i donar la volta al partit, imposant-se per la mateixa diferència que gaudia el Platges a la mitja part de onze punts, 92 a 81.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe