Doblet al Palau.

El Sènior femení segueix imparable i ja porta 5 victòries consecutives, aquesta setmana li va tocar patir el bon moment de les nostres jugadores a la J.E. de Terrassa, equip que com ja havíem comentat en la prèvia al partit, es molt dur de doblegar i així va ser, doncs l’equip no va veure el partit resol fins entrat el tercer quart en que en uns minuts inspirats va endossat un parcial de 16-0 que deixava el partit sentenciat, arribant-se al final del mateix amb una còmoda diferència amb el resultat de 63 a 43. Amb aquesta nova victòria es referma encara més les possibilitats d’aconseguir entrar a la fase per la disputa del títol de Copa Catalunya. Veure crònica a esportfemeni.com

Els masculins també van saber imposar-se a un dels equips revelació del campionat, el C.B. Quart, recent ascendit la darrera temporada i que ho va intentar en tot moment fins el punt que en el darrer quart va arribar a posar-se un punt per sobre en el marcador, però una ràpida reacció del Platges va tornar a portar la tranquil·litat al Palau i en un esplèndid final de partit s’imposava als gironins per 85 a 71.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe