El Platges femení, imparable.

El Sènior femení a dia d’avui no sembla tenir sostre, es un equip molt jove i competitiu i no es pot esbrinar fins a on pot arribar aquesta temporada, però el que si sabem es que ens fan gaudir setmana rere setmana d’un dels millors bàsquet femení del moment.

Ahir diumenge al Palau, va tornar a donar un recital imposant-se amb molta solvència al Lluïsos de Gràcia per un resultat de 75 a 56, al descans les nostres jugadores ja havien sentenciat el partit amb un clar 44 a 24 que deixava el partit vist per a sentència. (Veure crònica a esportfemeni.com)

El proper partit tornarà a jugar al Palau a la seva hora habitual, les 16:30 del diumenge, doncs ja comença la segona volta de la primera fase de la lliga i l’objectiu no ha de ser altre que quedar entre les cinc primeres del grup, per tal de poder jugar en la segona fase, la disputa del títol de Copa Catalunya i al·ludir així la fase de permanència.

En quan al masculí, ahir per la tarda ho va tenir a tocar la seva victòria en la pista del Sant Josep de Badalona, però la fe i la constància dels locals van ser més importants que la voluntat dels nostres. El partit es pot dir que va tenir sempre color mataroní fins arribar als darrers 2 minuts en que l’equip del Sant Josep, va poder donar la volta al marcador arribant-se a falta de 15 segons a estar els nostres un punt per sobre, però en una bona acció dels locals van saber anotar la cistella que els hi donaria la victòria final per 75 a 74.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe