Segueixen en ratxa.

Excel·lent cap de setmana pels equips del Platges de Mataró; Ahir el Femení tenia un complicat desplaçament fins a Valls on l’esperava un equip que tan sols portava una derrota més que les nostres i a priori podia ser un dels partits on el nostre jove equip podia patir les conseqüències d’un llarg desplaçament i davant d’un equip molt experimentat amb un recent passat a la LF2. Però una vegada més i no deixaran de sorprendre’ns aquesta temporada, l’equip d’en Cèsar Aneas, va saber imposar-se amb el seu joc ràpid i pressionant per un resultat de 46 a 55, continuant amb la seva progressió sumant tres victòries consecutives, dues d’elles en pistes molt complicades com son les de Girona i Valls.

El masculí s’enfrontava a un dels equips més experimentats de la Copa Catalunya el UB Sant Adrià, i els nostres van saber resoldre el partit en el primer quart amb un resultat prou aclaparador de 25 a 7, a partir d’aquí el partit no va tenir massa història, 45 a 21 a mitja part, 68 a 39 al final del tercer quart i 84 a 60 el resultat final. Amb aquesta victòria l’equip també suma la tercera victòria consecutiva, que el col·loca en la segona posició a una victòria del Santa Coloma.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe