Girona FC 55 Platges de Mataró 60, I M P R E S I O N A N T !!

Aviat se’ns esgotaran els qualificatius per aquest equip, el que van fer i com ho van fer, en la pista del primer classificat el Girona FC, que fins ahir no coneixia la derrota, es d’un mèrit extraordinari. El partit va ser un constant estira i arronsa en el marcador on el joc ràpid i intents de les  nostres intentava superar la força, l’alçada i el bon joc de les gironines i amb molt de sacrifici així s’anava aconseguint, alimentant a mesura que el partit avançava l’esperança de poder donar la sorpresa de la jornada, el primer quart reflectia un ajustat 16 a 14 que esperonava a les nostres jugadores en el segon quart, on s’imposaven en arribar a la mitja part per 27 a 32, en la represa i en decurs del tercer quart semblava que les nostres ja ho avien donat tot i les de Girona reaccionaven capgirant el marcador amb un 46 a 41 que feia les coses molt complicades pel darrer quart. Però lluny d’esfonçar-se i amb l’experiència que dia a dia aquest jove equip va acumulant, reaccionàvem quan menys s’esperava i en els darrers minuts de partit superaven un menys 8 de diferència per imposar-se en un final de partit molt emocionant per 55 a 60.

Hem de seguir insistint amb el mèrit que té el que estar fent aquest equip, amb una implicació, treball i esforç extraordinaris i que es mereix el recolzament de tots els nostres afeccionats, per tal d’arropar-lo com es mereix en els partits que ha de jugar en el Palau.

Enhorabona a tots els que ho fan possible. (veure més fotos en el Flickr)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe