Lo millor? el resultat.

Ahir dissabte el Sènior masculí del Platges de Mataró, visitava al C.B. Vic, pista molt complicada, com ho demostra el fet de que l’equip vigatà no havia perdut cap dels partits disputat fins ahir a la seva pista. El partit va començar amb certa claredat pels nostres interessos, dominant tant en el joc interior com exterior i així ho reflectia el resultat al final del primer quart, 14 a 21, aquesta aparent superioritat va semblar relaxar els nostres jugadors, deixant posar dins del partit a l’equip local, arribant-se al final de la primera part amb només tres punts d’avantatge 41 a 44, mateixa tònica en la represa en que s’empataria en aquest tercer parcial amb el resultat de 55 a 58, deixant-se tot per resoldre en el darrer quart en el que a falta de 8 segons el resultat era d’empat a 71, però en una falta personal al millor dels nostres en el dia d’ahir, l’Ignasi Ariño, transformava un dels dos tirs lliures, donant l’oportunitat al Vic per que intentes resoldre el partit en un darrer atac que varen desaprofitar, donant una victòria molt treballada al nostre equip pel resultat de 71 a 72.

L’equip haurà de sobreposar-se en les properes jornades, ja que amés de les baixes per lesions, d’en Rafa González, Guillem Guerrero i Sergi Ventura, s’ha de sumar la del Ignasi Ariño, que deixa l’equip en marxar a estudiar a Dublín en el seu millor moment com a jugador del Platges de Mataró. Li desitgem molta sort a en Natxo, segur que l’equip el trobarà a faltar, fins aviat Natxo.


Post a Comment


Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe