Llarg cap de setmana, amb interessants partits.

Aquest cap de setmana, que ve acompanyat del pont de tots sants, els equips de formació tenen descans, però els equips Sèniors i de Preferent, tenen competició normal i demà dissabte a les 8 de la tarda, el masculí del Platges de Mataró, es desplaça fins a Vic, per enfrontar-se a l’equip d’aquesta localitat. El Vic no cal recordar, que encara que hagi renunciat a la categoria EBA, sempre ha disposat de grans equips i aquesta temporada no serà menys i de ben segur que els nostres ho tindran molt complicat per emportar-se els dos punts cap a Mataró, esperem veure el millor Platges per tal de que així pugui ser.

Per la seva part el Femení, diumenge a les 7:30 de la tarda te un complicadíssim partit davant el líder del campionat el FC Girona, que encara no coneix la derrota, amb sis partits jugats i guanyats. Confiem també amb les nostres joves jugadores, a veure si son capaces de donar la grans sorpresa de la jornada i del campionat.

Per dimarts dia de Tots Sants, tindrà lloc la Copa Federació de categoria Preferent Cadet i Júnior, i els nostres equips femenins s’hi han classificat per jugar les semifinals, enfrontant-se el Cadet, a les 12 del mig dia en el Pavelló de Sant Feliu de Llobregat, al UB Sant Adrià, el vencedor d’aquesta semifinal, haurà de jugar la final el mateix dimarts a les 5 de la tarda.

Mateix calendari te el Júnior femení que a les 12 i en el Pavelló de Castellar del Vallès, se les veurà amb el CB Tarragona 2017, i el vencedor jugarà la final a Sabadell també a les 5 de tarda.

Desitgem molta sort a tots els equips.

Veure quadrant de partits del cap de setmana.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe