Bona jornada de Presentació.

(Foto, Eduard Farinyes)

Ahir, diumenge per la tarda el Palau feia goig, doncs aprofitant la presentació dels equips, els familiars dels jugadors i jugadores es van apropar fins el Mora i van omplir les grades de la instal·lació, donant un ambient de bàsquet que en comptades ocasions podem viure al llarg de la temporada. Val a dir que la presentació dels equips va resultar un acte, amés d’obligat protocol·lari anual, un fet amè i festiu i on es va comptar amb la presencia de la Colla Castellera dels Cap Grossos, que en acabar van aixecar un pilar desplegant la bandera del 85è aniversari. La presentació dels equips va comptar amb la presencia dels senyors Pere Galbany, com a Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, el Sr. Joan Fa, president de la FCBQ i de varis representant dels Grups Politics de l’Ajuntament de Mataró, aprofitant-se també per fer un reconeixement a la jugadora Ariadna Pujol, a qui se li va fer entrega de la Medalla al Mèrit Esportiu de l’Entitat, per ve assolit aquest passat estiu el Campionat d’Europa Sub-16 amb la Selecció Espanyola.

En quan els partits dels equips del Platges de Mataró que havien de disputar-se abans i després de la presentació, el Femení, arropat per un nombrós i animós públic, va realitzar el que podríem dir el millor partit del que portem de temporada, davant d’un dels millor equips de la categoria com es el C.B. Igualada, imposant-se amb molta autoritat per resultat de 66 a 55.

Per la seva part el masculí, no va voler ser menys que les seves companyes i també ens van delectar en moments de bon basquetbol, i després de petits dubtes en el tram final del partit, van saber imposar la seva experiència, imposant-se sense masses sobresalts, gràcies al encert de tres triples consecutions en les darreres jugades del partit, pel resultat de 71 a 60.

Fotos de la presentació (Cliqueu aquí)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe