Mala jornada pels equips del Platges de Mataró, 2.

Dissabte el masculí del Platges de Mataró, ens va mostrar davant el seu derbi amb l’Argentona, la seva pitjor cara, amb una falta total de intensitat i amb una actitud que no voldríem haver de tornar a reviure en el que queda de campionat. L’equip no va saber mai imposar el seu ritme de joc i pràcticament sempre va anar a remolc del joc argentoní, que a mesura que el partit avançava més anava creien en les seves possibilitats de victòria, victòria que va conquerir merescudament amb el resultat de 70 a 64.

Per la seva part el femení del Platges, ahir diumenge en la pista barcelonina del Joventut Les Corts, ens va treure el mal sabor de boca que ens havia deixat el dia abans el masculí, en disputar un molt bon partit davant un equip molt competitiu i que marxa en segona posició del campionat amb tan sols una derrota, no obstant les nostres jugadores els hi van posar les coses molt complicades al llarg del encontre, perdent el mateix en els darrers instants del partit pel resultat de 56 a 49, quan les forces ja eren minses i les faltes personals havien fet estralls en l’equip. Felicitar de totes maneres a les nostres joves jugadores pel gran partit realitzat i encoratjar-les per que seguexin en aquesta línia de treball i de joc, doncs segur que al final donarà els seus resultats.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe